Menu

Wie zijn wij

Wij zijn Bart en Evelien en samen met onze vier kinderen en beestenboel wonen wij in Soest. Beiden zijn wij enorme dierenliefhebbers. Evelien is opgegroeid met ruwhaar teckels en ook bij Bart in het gezin hadden ze altijd honden in huis. Toen we samen gingen wonen was ook meteen duidelijk dat wij een hond wilden, onze eerste hond is een ruwhaar teckel met de naam Guusje. Twee jaar later kwam er een vriendin voor Guusje bij, onze ruwhaar dwergteckel met de naam Dirkje.

Eveliens eerste ontmoeting met de Rhodesian Ridgeback was al in 2003. Ze vond het meteen een geweldig ras. Zodra het moment kwam dat wij een Rhodesian Ridgeback konden bieden wat deze hond nodig heeft, twijfelden wij geen moment en dus werd in 2013 ons gezin uitgebreid met een Rhodesian Ridgeback. Dit is Imani. In 2018 werd de roedel uitgebreid met een tweede Ridgeback, Shanu.

Onze honden maken echt deel uit van het gezin. Overdag gaan ze lekker hun eigen gang in huis en tuin. Ze hebben allemaal zo hun favoriete bezigheden en plekjes. In de avond liggen ze lekker bij ons op de bank of in de cosy caves die in de woonkamer liggen.

Alle honden genieten van een lekkere boswandeling en dit doen wij dan ook zeer regelmatig. Met de twee Rhodesian Ridgebacks volgt Evelien wekelijks ringtraining. Zowel Evelien als Imani en Shanu vinden dit leuk. 

Naast de honden hebben wij thuis nog een paard, een pony en een kat.

 

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Leonie Huitema.

Nestplanning

Bekijk wat wij voor de komende periode aan nestjes verwachten.

Nestplanning

Contact

De Lange Soester
info@delangesoester.nl
06-46 62 02 37

Onze honden

Maak kennis met onze honden.

Onze honden