Menu

Shanu

Shanu (stamboomnaam: Shanu v.d. Palsenborghoeve)

Shanu is onze benjamin en spring in het veld. Ze is geboren op 13 augustus 2018 en op dit moment een echte onstuimige jonge Ridgeback met veel energie. Shanu is een ontzettend slimme tante en behoorlijk waaks. Dol op rennen, spelen en boswandelingen. Ze vindt het ook heel leuk als we snoepjes verstoppen in de tuin, snuffelmat of een puzzel en heeft de meeste snoepjes erg snel gevonden.

Ook Shanu is gek op de kinderen, want daar waar kinderen spelen is wat te beleven. Ook Imani of de teckels uitdagen voor een spel doet ze graag. De teckels vinden haar wat te wild en vermijden spelen met Shanu het liefst, Imani doet meestal graag mee.

Na al dat spelen rust ze graag uit in de cozy cave en ’s avonds ligt ze het liefst bij Evelien op de bank.

Shanu vindt het geweldig om mee te gaan naar show. De aandacht, de mensen, het showen in de ring, ze vindt het allemaal prachtig. Tot nu toe heeft ze ook al veel mooie beoordelingen behaald. Omdat zowel Shanu als Evelien plezier hebben in het showen haar gaan we met Shanu dan ook regelmatig naar shows. Natuurlijk volgen we ook met Shanu ringtraining zodat we goed voorbereid de ring betreden.

 

Documenten

  • Stamboom

    Shanu is nu nog te jong om gecontroleerd te worden op HD en ED. De foto’s hiervoor zullen gemaakt worden nadat ze 18 maanden is geworden. Daarna zullen ook de andere testen gedaan worden. 

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Leonie Huitema

Foto's

Nestplanning

Bekijk wat wij voor de komende periode aan nestjes verwachten.

Nestplanning

Contact

De Lange Soester
info@delangesoester.nl
06-46 62 02 37

Onze honden

Maak kennis met onze honden.

Onze honden