Menu

Hoera, de puppy's zijn geboren!

dinsdag 12 november 2019

Na een goede zwangerschap begonnen op zaterdag 9 november om 23 uur 's avonds de weeën van Imani. De hele dag had ze al tekenen laten zien dat de bevalling aanstaande was dus we zaten er al op te wachten. Toen de weeën eenmaal echt op gang waren gekomen ging de bevalling vlot. Op 10 november om half drie 's nachts kwam als eerste het reutje ter wereld. Hij had een geboortegewicht van 620 gram, een flinke jongen dus. Al snel lag hij bij Imani te drinken. Na zijn geboorte rustte Imani eventjes uit maar na iets meer dan een uur kreeg ze weer weeën en werd heel vlot het teefje geboren. Zij had een geboortegewicht van 555 gram en ook zij lag al snel bij Imani te drinken.

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en zowel de pups als Imani doen het heel goed. De pups zijn al flink aan het groeien, slapen veel en drinken goed. En als ze willen drinken maar ze kunnen er niet snel genoeg bij dan laten ze zich flink horen. 

Voor zover we nu kunnen beoordelen hebben beide pups een correcte ridge en geen knikstaartje. Op andere dingen worden ze op een later tijdstip gecontroleerd.

Wij zijn trots op mama Imani, haar pups en natuurlijk op papa Ponto.

Nieuwsoverzicht

Nestplanning

Bekijk wat wij voor de komende periode aan nestjes verwachten.

Nestplanning

Contact

De Lange Soester
info@delangesoester.nl
06-46 62 02 37

Onze honden

Maak kennis met onze honden.

Onze honden