Menu

Nestplanning

Op 10 november 2019 zijn de pups van Imani en Ponto (Rawridge Indigenous Warrin) geboren. Het zijn een reu en een teefje geworden. Beide pups lijken voor nu correct en ze groeien goed. Op onze nieuwspagina kunt u de ontwikkeling van deze twee pups volgen.

Wij hebben voor Ponto als vader gekozen omdat we vinden dat hij een heel fijn karakter heeft maar ook omdat we hem een prachtige reu vinden. We denken dat deze combinatie vriendelijke en zachtaardige pups zal geven met een mooi uiterlijk.

Omdat zijn eigenaresse Ponto natuurlijk het beste kent heb ik haar gevraagd een wat over hem te schrijven:

Ponto is op 9 april 2017 geboren. Hij een rustige hond met een lief karakter. Bij mensen die hij niet kent, kan Ponto terughoudend zijn. Maar bekenden begroet hij altijd even enthousiast en hij is blij om ze weer te zien.

Ponto is nieuwsgierig en gaat graag op pad. Zodra hij de autodeur open ziet staan, springt hij erin om mee te gaan. Buiten is hij actief, vindt het heerlijk om in de tuin te spelen, lange wandelingen te maken of samen te hardlopen. Binnen slaapt hij veel. Als hij alleen thuis is vindt hij het heerlijk in z’n mand of anders kruipt hij het liefste dicht tegen je aan. En hij zit graag op schoot, hij heeft geen idee van z’n eigen gewicht dus dat duurt meestal niet zo lang.

Hij is slim en leert snel en graag. Over nieuwe oefeningen denkt hij het liefst even zelf na en als hij ze door heeft, doet hij ze graag vol trots opnieuw. Als Ponto geen zin heeft om te trainen of zichzelf te showen dan is dat snel duidelijk, hij toont dan typisch eigenwijs Ridgeback-gedrag. Wanneer zijn hoofd er wel naar staat, doet hij de opdrachten met alle liefde en plezier.

Ponto voldoet aan de gezondheidseisen van de Raad van Beheer en de RRCN. 

Meer informatie over Ponto kunt u vinden op de website www.rawridge.nl.

 

Updates en nieuws hierover zullen op deze website geplaatst worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Nestplanning

Bekijk wat wij voor de komende periode aan nestjes verwachten.

Nestplanning

Contact

De Lange Soester
info@delangesoester.nl
06-46 62 02 37

Onze honden

Maak kennis met onze honden.

Onze honden