Menu

Imani

Imani (stamboomnaam: Makeba's Olympia Fan Under de Mune)

Imani is onze eerste Ridgeback en geboren op 6 september 2013. Imani is een heel zachtaardige en vriendelijke hond en ze is lief voor mens en dier. Ze is dol op onze kinderen en houdt ze goed in de gaten. Waar de kinderen spelen, daar is Imani, soms speelt ze mee, soms ligt ze vanaf een afstandje alles gade te slaan. Zodra er volgens haar iets is met de kinderen dan komt ze ons halen. Imani is echt gericht op ons als haar gezin en heeft ook het liefst dat we allemaal samen zijn.
Bezoek wordt door haar vriendelijk begroet. Blaffen doet ze alleen als ze onraad ruikt. Zoals veel Rhodesian Ridgebacks heeft ze daar echt een neus voor.

Imani vindt het heerlijk om lekker op de bank of buiten in de zon te luieren. Ook met een fijne wandeling door het bos maken we haar altijd erg gelukkig. Ze heeft aan enkele shows deelgenomen en voldoet aan de exterieureisen die gesteld zijn in het VFR van de RRCN. Imani heeft echter niet veel plezier in het showen dus nadat zij aan de vereisten voldeed zijn we gestopt met showen. Ringtraining vindt ze wel leuk, dus dat doen we nog wel.

Imani voldoet aan alle gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer en de RRCN. Hieronder kunt u alle gezondheidsuitslagen en haar stamboom inzien.

Documenten

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Leonie Huitema.

Foto's

Nestplanning

Bekijk wat wij voor de komende periode aan nestjes verwachten.

Nestplanning

Contact

De Lange Soester
info@delangesoester.nl
06-46 62 02 37

Onze honden

Maak kennis met onze honden.

Onze honden