Menu

Guusje

Guusje (stamboomnaam: Mirthe van de Vossebelt)

Guusje is onze standaard ruwhaar teckel, zij is geboren in 2009. Een heerlijke vrolijke en vriendelijke dame. Guusje gaat lekker haar eigen gang, vindt het heerlijk om op ons erf op ontdekkingstocht te gaan. Bij de paarden in de paddock zitten en daar een beetje rondsnuffelen en blaffen tegen alles en niets doet ze erg graag. De paarden zijn het gelukkig gewend en kijken niet meer op of om als ze daar rondloopt en lekker blaft. Bij de paarden leeft ook onze poes en af en toe kan Guusje de verleiding niet weerstaan om even lekker te blaffen tegen de poes.

Mee naar het bos vindt ze geweldig. Guusje is echt voor iedereen heel lief. Alle bezoekers worden met enthousiasme begroet. Van onze andere honden is Dirkje haar favoriet.

Guusje ligt ’s avonds het liefst te slapen in de cozy cave. Dat vindt ze een lekker warm en veilig holletje. Soms gezellig samen met Dirkje in dezelfde cozy cave, maar vaak liggen de dames ook ieder in hun eigen cozy cave.

In 2012 heeft Guusje een nestje met vijf pups gehad. Doordat wij druk waren met ons jonge gezin is het er daarna niet meer van gekomen om nogmaals met Guusje te fokken. Guusje geniet lekker van haar leventje bij ons gezin en wij hopen dat wij nog vele jaren van haar mogen genieten.

Nestplanning

Bekijk wat wij voor de komende periode aan nestjes verwachten.

Nestplanning

Contact

De Lange Soester
info@delangesoester.nl
06-46 62 02 37

Onze honden

Maak kennis met onze honden.

Onze honden